Salı, Kasım 04, 2014

Beko Su Isıtıcı /// Su Isıtıcısı Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

 
 

Su Isıtıcısı Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler
Küçük ev aletleri arasında en çok kullanılan ürünlerden biri de şüphesiz su ısıtıcılarıdır. Günümüzde artık hemen herkesin evinde muhakkak bir su ısıtıcısı bulunuyor. Hızlı ve kolay bir şekilde sıcak su elde edebildiğimiz su ısıtıcıları gerçekten hayatımızı kolaylaştıran bir cihaz. Eğer su ısıtıcınızı değiştirmek istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç noktayı sizin için bir araya getirdik:
  • Su ısıtıcıları genelde 1.5-2 litre kapasiteli oluyor. Kullanım amacınıza ve ailenizin sayısına göre tercih yapmanızı öneririz. Mesela su ısıtıcısını genelde bir fincan çay için kullanacaksanız, düşük kapasiteli sıradan bir model tercih edebilirsiniz.

  • Plastik modeller yerine paslanmaz çelik su ısıtıcılarını tercih etmenizde fayda var. Paslanmaz çelik malzemeden yapılmış cihazlar daha sağlıklı olup suyu daha uzun süre sıcak tutma özelliğine sahiptir.


  • Su seviye göstergesi bulunan bir model daha kullanışlı olabilir. Bu şekilde ne kadar su koyduğunuzu rahatça bilebilirsiniz. Özellikle ölçülü yemek tariflerinde bu size kolaylık sağlayacaktır.


  • Su ısıtıcısı satın alırken cihazın güvenliği önemli bir noktadır. Su kaynarken elektrik kesintisi olduğunda veya gövde kısmı kaldırıldığında cihazın otomatik olarak kapanması gerekir. Cihazın yalnızca kapağı kapalıyken çalışabilme özelliği ise güvenli bir kullanım sağlar.


  • Çıkarılabilir kireç filtreli modeller de iyi bir alternatif olabilir. Plastik olanlar yerine paslanmaz çelik modelleri tercih etmek daha akıl karı olacaktır. Paslanmaz çelik modeller temizlik açısından daha kullanışlıdır. Hijyen bakımından daha güvenilir olan cam modeller ise kırılabilme ihtimali ile karşı karşıyadır.


  • Su ısıtıcısı seçiminde mutfağınızın renklerine, tarzına göre bir tercih yapabilirsiniz. Modern bir mutfağa sahipseniz ve beyaz eşyalarınızın çoğu metal renginde ise çelik bir su ısıtıcısı tercih ederek uyumlu bir görüntü yakalayabilirsiniz. Renkli, cıvıl cıvıl dekorasyonları seviyorsanız, canlı renklerde tasarlanmış sevimli bir kettle tercih edebilirsiniz. Değişik tasarıma sahip bir su ısıtıcısı sizi cezp edebilir.


    Bu önerilere uyarak kendinize en uygun su ısıtıcısını alabilirsiniz. Marka konusunda kararsızsanız Beko’nun birbirinden güzel su ısıtıcıları ilginizi çekebilir. Beko’nun mutfak aletleri ve beyaz eşya modellerini yakından incelemek için www.beko.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz
    

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    hoşgeldiniz:)