Pazartesi, Temmuz 21, 2008

BİR DAHA ESTĞ. İSTANBUL'A SICAK DEMEYECEĞİM BİR TATİL:)

Tatil Notları 2;

Şelaleri, içimizde buruklukla geride bırakıp,yolumuza devam ettik.Side'yi oldum olası merak etmişimdir.Eşimin bir kaç kalıntıdan başka birşey yok diye(tabii kendi zamanında türkiyenin yarısını gezip gördüğü için) beni ikna çabalarından etkilenmeyip, hemen duygusal bir strateji uyguladım:)


Sonuçta işte Side fotoğraflarımdan bazıları ;


Şehrin giriş kapısı sizi bekliyor:)






Burası 2 katlı bie evin kalıntıları.Kalıntıların önünde konulmuş olan yazılar, hangi zamana ve kalıntıların evin hangı bölümüne ait olduğunu yazıyor.Mesela bu ev şehir merkezine çok yakınmış.Arka bölümünde bahçe varmış ve büyük bir evmiş..





















Kumluca'ya geldiğinizi sembolünden ve birbiri ardına uzanan seralardan anlıyorsunuz.En güzel domatesler ve biberler burada yetiştiriliyor.Hatta şehrin çeşitli yerlerinde,''en güzel güz domatesi'', ''f1 düzgün konili biber'' isimli yarışmalar düzenlenmiş...her yörenin kendine has bir yaşam tarzı olduğunu anladım.








bu kadar yorgunluğun üzerine günün sonunda tatil köyüne varınca, odamıza girip şu manzarayı görünce yorgunluğumuz dindi.



3 yorum:

  1. izmirden sıcacık sevgiler salihacım...kumluca yazını ve resmini görünce içim kıpır kıpır oldu.4-5 yıl önce bizde ordan yazlık almıştık hasyurt beldesinden...antalya çok güzeldir ama sıcak ve nem çok fena...gezmek için haziran da yada eylül ortasında çok güzel olur...neyse Allah içinize sindirsin bence hoş bir tatil olmuş...darısı başımıza bu yıl tayinci olunca tatil hak getire hala yerleşiyorum.yok izmirden başka güzel bir yer bana göre...illede vatanım illede...öptüm sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bütün yılın yorgunluğu gitmiştir inşallah, Allah içinize sindirsin, hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  3. Bu fotoğrafları daha dikkatli inceledim,hepside birbirinden güzel...ne iyi yapmışsınız...

    sevgiler

    YanıtlaSil

hoşgeldiniz:)