Pazartesi, Aralık 29, 2008

YOK ETTİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR FARKINDA DEĞİLLER Kİ YERLERİNİ HAZIRLIYORLAR


ELBETTE ŞEYTANA MÜHLET VEREN ALLAH C.C. ZALİMLEREDE MÜHLET VERİYOR.


DÜN GÖRDÜĞÜM MANZARA KARŞISINDA HALA GÖZLERİM VE YÜREĞİM KAN AĞLIYOR!!


GAZZEDE BOMBARDIMAN 2 GÜNDÜR DEVAM EDİYOR VE KOOOOOSSSSKOOOCAAA DEVLETLER KINAMAKTAN ÖTE GEÇEMİYOR..ANLAMIYORUM,ANLIYAMIYORUM....

İNSANLAR ÖLÜYOR!!!GEÇMİŞİN VE GÜNÜMÜZÜN İKİYÜZLÜ,MERHAMETSİZ YAHUDİLERİ İNSANLARI ÖLDÜRÜYOR.HALA KINIYORUZ,HADDİNİ BİL DİYEMİYORUZ.iSRAİLİN TEMSİLCİLİKLERİNİ,ELÇİLİKLERİNİ NEYİ VARSA KAPATIN GİTSİN.İŞTE İÇİLEN KOLALAR,ALINAN YAHUDİ MALLARI SAYEMİZDE BOMBALARA,SİLAHLARA DÖNÜŞTÜ VE ŞUAN İNSANLAR ÖLÜYOR.

O DOKTORLAR Kİ CEP TELEFONU IŞIĞINDA AMELİYAT YAPIYORLAR.BAKINIZ!!

VE İNANAMIYORUM Kİ HALA İNSANLAR YILBAŞINA HAZIRLIK YAPIYORLAR!!!!! BEN YEMEK YİYEMEZKEN,UYKU UYUYAMAZKEN NASIL YENİ YIL GELDİ DİYE SEVİNEBİLİRİM Kİ!!!


HELE Kİ BU HABERLERİ OKUDUKÇA..


BU GÜN HİCRİ YILBAŞI,HİCRİ YILBAŞIMIZ MÜBAREK OLSUN......RABBIM ZALİMLERE İMAN NASİP ETSİN YOKSA KAHHAR İSMİYLE HAŞREYLESİN....


BLOGLARIMIZ KAPATILDI PROTESTO ETTİK,HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIMIZA DESTEK OLDUK,ŞİMDİ İSE ÖLEM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ.HEM PROTESTO HEM DUA...ORADA OLUPDA PİS İSRAİLLİLERLE SAVAŞMAYI NASIL İSTERDİM!!!!!!

CANIM ARKADAŞIM LAVANTİN YAZISINDA,SEVGİLİ KARAKAZAN SERABIM YAZISINDA BAHSETMİŞ,BENDE DUYARLI ARKADAŞLARIM GİBİ BİR SÜRE BLOGUMA ARA VERİYORUM,ZİRA İÇİMDEN BIRAKIN YEMEK YAPMAK,YEMEK YEMEK DAHİ GELMİYOR.



YA RABBİ BU ZULMÜ YAPANLARIN GÜÇLERİNİ KIR,PLANLARINI BOZ,SİLAHLARINI TESİRSİZ EYLE.ZULME UĞRAYANLARIN ÜZERİNE SABIR YAĞDIR.MERHAMETİNİ,İNAYETİNİ EKSİK EYLEME.ŞÜPHESİZ SEN ZULME RIZA GÖSTERMEZSİN!!!!!

37 yorum:

  1. Canımmmmmmmm duyarlılığın için sonsuz teşekkürler.2009 senesi Rabbimin izniyle tüm dünyaya barış,mutluluk,huzur ve sağlık versin.
    Herşey gönlünce olsun kocaman öptüm...

    YanıtlaSil
  2. Yazi beni mahfetti gercekten heleo cep telefonuylan ameliyat yapmalari:(
    Bizlere kadar rahatiz diye düsündüm,Allah'im hesabimizi kolay eyle.
    Yilbasi hazirliklari coktan basladi zaten,diyecek bir kelime bile bulamadim dogrusu hem komik hem de cok aci.Bunlar Allah'tan umudunu kesip noel babadan ve rakamlrdan medet umuyorlar,Allah islah etsin diyorum.Hocam duyarliligin icin cok sagol,Allah razi olsun.Hicri yilbasin mübarek olsun.Hayirlar getismesi dilegiyle.

    SELAM VE DUA ILE!!!
    SERAP.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Saliha, ben de seni tebrik ediyorum. Ben yazimi yazarken esime diger bloglara da cagri yapmaktan bahsetmistim ve esim:" Zaten insanlar bunu cagri olarak kabul eder ve üzerine düseni yapar." demisti.
    Sözlerine yürekten katiliyorum. Bize ne oluyorki bu kadar vurdumduymaz, ve genis olabiliyoruz! Dedigin gibi heryerde haril haril yilbasi hazirliklari var ve tiksintiyle bakiyorum.
    Cünkü biliyorum ki, zulmü seyredene zulüm görmek müstehaktir. Hani bireysel neler yapabiliriz derken buna karsi sessiz olmadigimizi belirtmeliyiz en azindan.
    Yter artik yeter Türkiye'nin bir sehri olabilecek azinliktaki bir halkin bu denli pervasizligina yeter denmeli. Destekcisi büyük seytan insallahurrahman tükenmek üzere ve bu tükenis gerceklesmeden onlar da son cirpinislarini yasiyorlar. Yoksa tek basina bu cesareti elbet bulamayacak.
    Ama o günleri görecegiz insallah!
    Ve seyircilerin de akibetini elbet!!!...

    YanıtlaSil
  4. haberleri gördükçe insanlığımdan utandım.ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum.inşallah duaların kabul olur.ALLAH İSRAİLİN BELASINI VERSİN..

    YanıtlaSil
  5. Yılbaşını kutluyoruz,noeli değil diye kendilerini savunuyorlar.Peki miladi takvim kullandığımız için mecburen kutlama ihtiyacı hissediyoruz diyelim ki.Hristiyanların kullandığı yöntemlerle kutlamak zorunda mıyız?Oğlum, ışıklı çam ağaçlarını görünce ''anne bu ne'' diye soruyor.Hristiyanlar noel kutluyor desem bir türlü.Çevremdeki insanlar hristiyan değil sonuçta.Kurban bayramına ''ıyy,hayvanlar hantır hantır kesiliyor'' diye burun kıvıranlar şimdiden alışveriş merkezlerini doldurmuş,harıl harıl alışveriş yapıyor.Hazırlıklar son sürat.Galiba onlar da kim olduklarını bilmiyor.hristiyanlar Mesihi bekleyedursun,tüm dünyayı hristiyanlaştırma amaçları başarıya ulaşıyor mu acaba?Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  6. amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.. kurban bayrami bana göre deyil! diye yazanlar simdi nerdeler bende merak ediyorum insanlarin cani önemli deyil sanirim Allah icin kesilen kurban edilen hayvanlara aciyanlar yeterince aci yasadilar bu gün eglenceye hazirlik yapiyorlar yilbasi gecesi nerde nasil eglenilecek bunu icin mesguller
    Rabbim uyandirsin bizleri gafletten....

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar,sizlere bu zulumlar konusunda katılıyorum ve hatta içim yanıyor..O insanların ölümleri ve ne olduklarını bilmemeleri..Tabiiki hepimizin içini acıtıyor..Elhamdürüllah çok şükür müslümanız,dini vecibelerimizide Allah kabul ederse yerine getirmeye çalışıyoruz..Çocuklarımızada yok bu Hırıstiyan bu Türk bayramı olarak itici bir şekilde değilde bilinçli bir şekilde vebalı bir hastalıkmış gibi anlatmıyoruz..Sizlerde takdr edersinizki ülkemizde çok değişik ırkdan ve milletden inanlar var..Çam da süslerler başka şeylerde süslerler..Bizlerde gözümüze hitap ediyorsa süsleriz..Nasıl türbanlılar,kafalarının üzerlerine bir tencere oturtup,alttan da zibidi kiyafetleri giyiyorsa,bu işte onun gibi bir şey bence..O zaman sizlerde burada yemekleri yapıp insanların gözüne gözüne sokmayın..O ki,bu kadar ince düşünüyorsunuz yapmayın efendim..Yapabiliyorsanız o insanlar için dua edin sessizce..Bizler öyle yapıyoruz..Açıyoruz kuran-ı kerimimizi okuyoruz el verdiğince..Sizlere ve sizin gibi yozlaşmış bu düşüncelere sahip kişilere üzülüyorum..Ara vermekle iyi yapıyorsunuz..Tebrikler..!SİZLER İÇİN İFADESİ OLMASADA,YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
    EBRU

    YanıtlaSil
  8. İnsan,armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır.
    Yeni yıllar ALLAH'ın bizlere verdiği armağandır.En mutlu günler seninle olsun.Armağanınla yücel,2009 senesinin tüm dileklerini vermesi dileğiyle NİCE MUTLU SENELERE....ÖPTÜM....

    YanıtlaSil
  9. cnm benim çok güzel yazmıssın,hislerime tercuman olmussun,teşekkürler..yeni yılın kutlu olsun.slmlar

    YanıtlaSil
  10. Bir kere Ebru hanimi anlamdim ben. Madem islamdan Kur'an dan bahsediyorsun bizimle zorun ne? Biz farkli birseyi savunmuyoruzki. Hosuna gitmeyen taraflarimiz olabilir ama müslüman müslüman kardesini bu sekilde elestiermez ve suclu göstermez en azindan bunu ögrendik biz. Bazi insanlar biliyorki, elestirilerini zit gurup olarak yapsa ciddiye alinmayacak. Ama ben de müslümanim dediginde daha bir ragbet görecek. Iste bu yolla firlatiyor aklinca oklarini...
    Sen öylesin demiyorum, anlayan neyin ne oldugunu anlar diyorum sadece. Üzerinde binlerce oyun oynana bir millet olarak biz tuzaklari farkeder olduk artik cok sükür.
    Sözüm meclisten disari...

    YanıtlaSil
  11. arkadaslar degerlı yorumlarınız ıcın cok tesekkurler..

    deryacım yenı yılımız bıze hayır basarı hzur getırır ıns...

    lavantıncım herseyı soylemıssın daha ne dıyeyımki ben:)

    ebru hanımmmm sıze gelınce..burası benım blogum ve ben ıstedıgımı yazarım,bugune kadar hıcbır guncel olayları buraya tasımıs ınsan degılım..ben bır ogretmenım,hocayım ve halada gelişmek ılerlemek adına okuyorum.yozlaşmak benım ıcın şu dur ki;her yonden ılerıyı goremeyen,her dılden ırktan ınsanlara anlayıslı olamayan davranamayan guzel hıcbır seyı hazmedemeyen ınsanlardır..her grupta ırkta yozlaşmış ınsanlar olabılır,bu dınsız olsun dındar olsun...ama bu demek degıldır ki bu butun kesimleri kapsar..bizleri hazmedemeyip meydanlara dökulenler azınlıkları cok gorduk biz,şimdilerde tekkk teeekkk foyaları gerçek amaçları ortaya çıkıyor..bırkac uslubuna göre gıyınmeyen musluman ıcın bana yobaz dıyemezsınız..bende sıze densız hrıstıyan ve yahudıler ıcındesınız dıyemem..ama muhım olan ne oldugunuzu kabul etmek..musluman mısınız? yoksa degıl mısınız?once bana gercek kımlıgınızı soyleyın..ben bırcok kımlıkten ınsana ders verıyorum ve kımlıklerını hazmetmış gayet olgun bır ınsanım...belkı haberınız yok ama dun hıcrı yılbasıydı..bızımde yılbasımız var ama bız hayvanlar gıbı kendımızden gecene kadar ıcıp,lakat hatta edep sınırlarını aşan hareketlerde bulunmak yerine;geçmiş yıllarda yaptıklarımızı ıyısıyle kotusuyle dusunup,ömrumuzun heran azaldıgı bilinciyle önumuzdekı gunlerde kendımızı geliştirmek,olgunlaşmak ve Rabbımıze ıyı bır kul olmak yolunda neler yapabılırız bunları düşünüyoruz.kısaca;hiç ölmicekmiş gibi dünya için,hemen ölcekmiş gibi Ahiret için çalışıyoruz...kabul edınkı bu zamanda yılbası kutlamak,içmek ,yemek,kudurmaktır...kaldi ki yılbaşını kutlasam da bu ölenler karsısında lakayt kalamam sızın gıbı...olenlerı bıle bıle ac bıılac olduklarını gore gore yıyıp yıyıp kuduruamam....benım olgunlugumdandır bu ama sizi bilemem...

    YanıtlaSil
  12. Saliaha'cığım,sana ve güzel ailene sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli güzel bir yıl diliyorum.Herşey gönlüne göre olsun.Mutlu ve sağlıcakla kalın..

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  13. olanlara çok üzüldüm çok şiddetle kınıyorum
    mutlu sağlıklı bir yıl dilerim herşey gönlünce olsun cnm
    öptüm
    sarimutfak.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Ebru,Arap'cada ELHAMDÜRLLAH diye bir kelime yok!Senin KUR'ANI ne kadar okudugunu ortaya cikti.Sakin yanlis yazmisim deme,hepimiz Kur'an okumayan insanlarin kulaktan dolma bir sekilde ELHAMDÜRILLAH diye ögrendigini biliriz, ve okumus olsan bilirdin ki Türk'cesi de ELHAMDÜLILLAH'TIR!!!
    Ben tepkimi yemek yayinlamamakla veriyorum,icimden de disimdan da duami ediyorum,ELHAMDÜLILLAH!Sen icinden ev veya araba almak icin dua ede dur bu icten edilen dualardir.Ben duami toplumsal bir yara oldugu icin ve bilinc olussun diye acik yaparim.Ama iyiye örnek olmak icin senin gibilerin lugatinda zaten olmaz,görüldügü gibi asil niyetin herkesce anlasilmis.

    YanıtlaSil
  15. Her yeni yil,
    tazelenen umutlarin,
    cogalan sevgilerin habercisidir.
    2009 yili da böyle olsun,
    ama
    hep güzel olsun.
    NICE GÜZEL YILLARA
    Sevgilerimle Serap

    YanıtlaSil
  16. Saliha'cığım,
    Keşke acılardan, savaşlardan, ölümlerden, tecavüzlerden, dayaklardan, açlıklardan, yokluklardan uzak olabilse bu dünya. Her gözümüzü açıp kapayışımızda bunların hepsinden onlarca, yüzlercesi gerçekleşiyor tüm dünyada. Dileyelim ki hiç bir insan, hiç bir hayvan, hiç bir toprak parçası acıyı, zulmü, kirliliği, nefreti, öfkeyi... hiç birini görmesin. Ne bugün, ne yarın.

    YanıtlaSil
  17. S.A"Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar." (Hadis) Duyarlılığın için Allah razı olsun kardeşim.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durumdayız.Allah o zalimleri elbet KAHHAR sıfatıyle kahredecektir.Bize düşen en azından tarafımızı belli etmektir.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Sayfamda bu ve yılbaşı konularıyla ilgili yazdığım yazıyı okursan sevinirim.Bu vesileyle benim düşünen insanları tanıdığım için çok mutluyum.Seni blog listeme ekliyorum.Allah'a emanet ol

    YanıtlaSil
  18. "Elhamdürüllah çok şükür müslümanız" mis ....hadi ordan yalanci seni. Yemezler artik. Her iddiaya girerinm ki, senin dinle imanla isin yoktur....sadece kendi kandirirsin sen. Asil tehlikeli onlanlar da zaten sizin gibi münafiklardir. Küfür tek millet. Siz onlardansiniz bence. Savas ciksa Türkiye yi aninda satarsiniz siz. Icimizdeki hainlersiniz, yarim yamalak insanlarsiniz lakin artik sizinle ve desteklediginiz lanetliklerle sonuna kadar canla basla savasacagiz. ALLAHUEKBER ! Tüm ogullarim bu yolda ölmeye hazir...biz sadece Allahtan korkariz

    gezginin biri ...elif toktamis / fransa

    YanıtlaSil
  19. Saliha'cığım,

    Her canlının barış ve anlayış içinde yaşadığı yıllar dileğiyle.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  20. Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi dahada mutlu etmesi dileğiyle! Mutlu Yıllar..

    banu gökşin
    www.kibelesofrasi.com

    YanıtlaSil
  21. Sözün tükendiği yerdeyiz sanırım
    Bir yumruk düğümleniyor boğazımıza,sadece çat pat yarım yamalak dualar edebiliyoruz
    bu savaş değil soykırım
    bu soykırım bitsin çocuklar ölmesin artık

    YanıtlaSil
  22. 2009 'YILINDA TÜM HAYALLERİN GERCEK OLSUN...
    MUTLULUK,BASARI VE SAGLIK HEP SENİNLE OLSUN.

    MUTLU YILLARRR...

    YanıtlaSil
  23. Her yeni yil,
    tazelenen umutlarin,
    cogalan sevgilerin habercisidir.
    2009 yili da böyle olsun,
    ama
    hep güzel olsun baris olsun kardeslik olsun
    NICE GÜZEL YILLARA

    YanıtlaSil
  24. CANIM ARKADASIM 2009 ‘YILINDA TÜM HAYALLERİN GERCEK OLSUN…
    MUTLULUK,BASARI VE SAGLIK HEP SENİNLE OLSUN.

    MUTLU YILLAR…

    YanıtlaSil
  25. umarım bazı konularda taraf tutarcasına hareket edenler objektiflik endir bilmek için kendi sözcüklerine baksalar yeterler..
    umarım tarafsızlığın olduğu bir dünyadır bekleyen umarım görüşü ne olursa olsun dikkate alınacağı bir dünyadır zamandır bizi bekleyen..

    YanıtlaSil
  26. havlu atmis mutfakci vatandas...kimi kastettin bilmiyorum lakin ben elif toktamis...elbette ki zalimin tarafini tutmam seni bilmen ama...ben hep zülme ugrayanin tarafindayimdir...objektiflik bunu gerektirir...avrupa nin yamuk gözlügü ise sasi bes gösterir takana...insallah yanlis anlamisimdir da Allaha verecegin cevap cok zor olmaz kardes...allaha emanet olun...elifciginiz

    YanıtlaSil
  27. canımın içi blog dünyasının sana ihtiyacı var.ben bayılsam da sen ayık kal ..aslında hep aklımda aşama aşama resimlemek.ama kendimi öyle bi kaybediyorum ki çalışırken bi bakıyorum bitmiş))ama inşllh programımda var.öretecem sana ..selametle kal saliham.

    YanıtlaSil
  28. bu arada ister istemez yorumlar çarptı gözüme.. sadece üzülüyorum...şayet birbirimize karşı gösterdiğimiz şu direnci israile gösterse idik şu an mescid-i aksa da namaz kılıyor olurdu filistinli kardeşlerimiz..tekrar selametle kal kardeşim.

    YanıtlaSil
  29. Canım,
    Son günlerde yaşanan ve Filistin'li din kardeşlerimize yapılan zulüm hepimizi derinden sarstı.
    Filistinli kardeşlerimiz için dua etmek, İsrail'i ve oy uğruna Filistin'i kana bulayan israilli politikacıları Allah'a havale etmekten,başka elimden başka bir şey gelmiyor.
    Rabbim Filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Allah kısmet ederse bu pazar Çağlayan'da ki büyük mitinge gitmek kardeşlerimizin yalnız olmadığını tüm dünyaya göstermek istiyorum.
    Mitingi düzenleyen partiyi tutsamda tutmasamda hiç mühim değil,ben Filistinli kardeşlerim için orada olmayı çok istiyorum.
    Rabbim gitmeyi nasip etsin.
    Hicri ve Miladi yeni yılın hayırlara vesile olsun.

    YanıtlaSil
  30. 2009 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

    YanıtlaSil
  31. Ey Müslüman Farkındamısın!
    Tükettiğin her Siyonist ürünü Müslüman Filistin halkının üzerine füze oluyor, bomba oluyor yağıyor. Bizler bütün Müslümanları ve vicdandan zerre kadar nasibini almış tüm "insanları" Yahudi ürünlerini BOYKOT etmeye davet ediyoruz. İşte o ürünler: MC. Donalds, İntel, Johnson&Jhonson, Nestle, Danone, Maggi, Huggies, Calvin Klein, Loreal, IBM, Marks&Spencer, Schwepps, Coca- Cola...

    YanıtlaSil
  32. Dilerim en kısa zamanda bu haksız ölümler günahsız masumların çektikleri zulüm son bulur... İyi seneler...

    YanıtlaSil
  33. ALLAH DESTEK OLANLARDAN RAZI OLSUN..HANİ DEMİŞSİNYA ELİMİZDEN BİŞEY GELMİYOR....MERAK ETME BU YAZILAR BU DÜŞÜNCELER DUA OLARAK RABBİME GİDİYOR......
    ALLAH ONLARIN CEZALARINI VERECEKTİR....
    DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR.....BİZDE BÖYLE SAVAŞALIM...

    YanıtlaSil
  34. S.a hayırlı geceler dilerim.Yüreğimiz kan ağlıyor günlerdir.Allah(cc) Kahhar ismiyle kahreylesin inş. Yahudileri.Elimizden gelenin azamisini yapmalıyız Filistinli kardeşlerimiz için.Allah Müslümanların yardımcısı olsun.Tekrar görüşmek dileğiyle A.e.olun.

    YanıtlaSil
  35. canım katılıyorum sana yerlerini hazırlıyorlar çok şükürki hesap günü denen bir gün var orada bunların hesabını görme sırası bizlere gelicek Allah ım sana hamd olsun. duyarlılığın içinde ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil

hoşgeldiniz:)