Pazar, Ocak 04, 2009

~~ TEBBEN İSRAİL!!!!! İNSANLIĞIN İMTİHANI~~




Hem Filistin halkı hem İnsanlık çetin bir imtihandan geçiyor!!...'Dünyadaki küresel terörün en büyük tahrikçisi İsrail'dir' ve ne yazık ki BM bile İsrailden korkuyor.İsrailin en büyük destekçisi ABD sözüm ona terör için Irak'ı talan etti,Afganistan'a girdi ama İsrailin yaptıklarını görmezden geliyor.


Üstelik kaypak,zalim,kahrolası İsrail, gelen yardımlarıda engelliyor.Buradaki yazıdan görebilirsiniz.Bu savaş değil bence...çünkü savaş iki tarafın karşılıklı ataklarından meydana gelir ama gel gör ki buradaki vahşette sadece İsrail bombaları ,füzelerini görüyoruz.


Ben yetkililere sesleniyorum;ne yapılabiliyorsa yapın..Artık yeter!!!


Arkadaşlar daha fazla yazamayacağım;Dağdan gelen bağdakini kovar misali sonradan gelen azınlık İsrail yerel yerleşimci olan Filistin halkını sömürmeye çalışıyor ve tam anlamıyla SOYKIRIM mücadelesi içinde..


Elimizden gelen dua dua dua...Filistinliler için Fetih ve Yasin surelerini okumaya davet ediyorum.....


ALLAHIM,HERŞEYİ KARARLAMIŞTI VE MUHAKKAK BUNDADA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ HAYR'LAR VARDIR.RABBİM ZULÜM GÖREN FİLİSTİN HALKINA SABIR İHSAN EYLE VE ZALİM iSRAİLİ KAHHAR İSMİNLE HAŞREYLE!!!!


24 yorum:

  1. Ben 10 tane YASIN 10 FETIH SÜRESI alyorum hocam.Dua etmekten baska yapacagimiz hic birsey gelmiyor elimizden.Kalbim daralacak sekilde agriyor nefes alamayacak hissediyorum kendimi.Allah'im ne kadar sabirlisin ya RABBIIIMM!!!

    YanıtlaSil
  2. Lanet onlarala beraber! Ama artık sadece dua olmamalı! Onlar teknolojiyle savaşırken bunca İsalam aleminin elinden tek gelen dua mı?
    Ama şu an da benim elimden gelen tekşey dua, ben birşeyler yapabilecek konumda olanlara söylüyorum.
    Selametle...

    YanıtlaSil
  3. Amin! Bizim onları düşünüp üzülüyor olmamız bile bir nimet, olanların hiç farkında olmadan hayatlarına devam edenler olmaktan Allah'a sığınalım.

    YanıtlaSil
  4. Tüm dünyanın sadece seyirci olması çok kötü..

    YanıtlaSil
  5. yetkililer zalimler malesef ve kulakları sağır vicdanları da kör.bol bol dua okumalı...

    YanıtlaSil
  6. Canım sorma bu zulümün biran önce bitmesi hepimizin dileği.Rabbim hepsine yardımcı olsun çocukları korusun,öptüm...

    YanıtlaSil
  7. canım elimden gelen duadan başka birşey değil.dua müminin silahıdır.5 yasin-i şerif 5 adet fetih suresi okuyucam.ALLAH yar ve yardımcıları olsun

    YanıtlaSil
  8. Amin! zulümün biran önce bitmesi için bol bol dua edelim,
    Tüm dünyanın sadece seyirci olması çok kötü ama izlemeyi seçiyor dünya,sadece kınıyoruz demekle olmuyor.
    ALLAH yardımcıları olsun..

    YanıtlaSil
  9. Manevi desteğin için Allah razı olsun kardeşim.Acımız aynı sancımız aynı.Birgün rabbim elbette dinini bu kafirler üzerine üstün kılacaktır.

    YanıtlaSil
  10. Dilerim bir an önce biter bu insanlıkdışı tavırlar... Dualarımız onlarla...

    YanıtlaSil
  11. ahh çeşnim..ne desek bilmiyorum..sözün bittiği yerdeyiz.herşeyin sahibi var..O büyüktür..O Rahimdir..O Kahhardır..

    YanıtlaSil
  12. sevgili kardeşim mü'min olmamızın gereği aynı duyguları paylaşıyoruz,filistinli ve bütün zulüm gören kardeşlerimiz için hem sözlü dua hem de fiili dualarımızı(boykot,infak)yapmalıyız. Biz üzerimize düşeni yaparsak inşaallah, Rabbim de zaferi nasip eder inanıyorum...Rabbime emanet ol.

    YanıtlaSil
  13. Seyirci kalmak çok acı..Dualarımızı göndermekten başka yapacağımız bir şey yok..Diğer yapılanlar inşallah yerlerine ulaşırlar..

    Sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
  14. OKUYALIM DUA EDELİM.
    SEVGİLERİMLE CANIM...

    YanıtlaSil
  15. Ey RABBİM işte bu sana olan duamızdır!!
    Ey RABBİM elimizden gelen budur ve tek güvencemiz SENSİN!!!

    Dua ya ihtiyaçları var!!
    Paraya,malzemeye ihtiyaçları var..
    İsrail gibi lanetlenmiş bir ırkın destek görmemesine ihtiyaçları var.. Lütfen boykot edin!!Bir mermide siz katmayın bu savaşa..

    YanıtlaSil
  16. israil ve destekçisi amerikan kökenli markaları boykot edebiliriz,Filistin'e para yardımı yapabiliriz,bloglarımızda bıkmadan usanmadan bu konuyu işleyebiliriz,dua edebiliriz.Hatta bunlardan başka yapılacak şeyler de vardır eminim.

    YanıtlaSil
  17. Canım inşallah iyisindir merak ettim kocaman öptüm...

    YanıtlaSil
  18. Hobidünyam woman forum yemek etkinliği #3 kurabiye ye

    http://hobidunyam.womanforum.net


    edaca30 ve papatya68 in birlikte hazırladığı;
    hobidünyam womanforum için hazırladığımız yemek etkinliğimizin "3."sü olan" kurabiye ye" etkinliğine sizleri de bekliyoruz.
    10 ocak 2009 dan 30 ocak 2009 a kadar sürecek olan etkinliğimizde sizleri ev sahibesi olarak ben (papatya68) ağırlamak istiyorum sizler kurabiyeleri yapın gelin birlikte paylaşalım.
    yapmanız gereken şey o güzel ellerinizle yaptığınız muhteşem kurabiyelerinizi bloğunuzda yayınlayıp benim bloğuma yorum bırakarak hazır olduğunu bildirmeniz sonra ben bloğunuza gelip kopyalayıp kendi bloğuma ve hobidünyam womanforuma ekleyip yayınlayacağım artık hepimizin zengin bir kurabiye arşivimiz olacak ne güzel bir paylaşım değilmi?haydi herkes kurabiyelerini yapıp gelsin çaylar da benden lezzet paylaşımı için bekliyoruuuuuuuuz.
    Eda & Aynur

    Not: blog sahibi olmayanlarda katılabilirler (sahrayolu@gmail.com) adresime yaptığınız leziz kurabiyelerinizi resmiyle birlikte isminizi de yazıp yollayın bizde yayınlayalım lezzetli paylaşımlarda buluşalım bekliyoruuuuuuuz:)

    BOYKOTTAYIZ KAHROLASI İSRAİLE

    YanıtlaSil
  19. s.a.kardeşim duyarlı tutumun beni mutlu etti ve utandırdı.bende radikal bir karar aldım ve blogumu donduruyorum.Bu zulüm bitene kadar elişi yemek adına hiçbirşey yayınlamayacağım.Çünkü bu ayıp hepimizin ayıbı.Diyorum ki;yeni bir kampanya başlatsak blog dondurma veya durdurma başlığı adı altında ben banner hazırlamayı pek bilmiyorum.Eğer biliyorsan yada yapabilecek birini tanıyorsan bunu hazırlasak ve sayfamızda yayınlasak.bakalım "biz kaç kişiyiz" böylece öğrenmiş oluruz.Önerilerini bekliyorum.ben bu fikrimi bizim gibi düşünen arkadaşlarada ileteceğim şimdi birlik zamanı...

    YanıtlaSil
  20. çok haklısın salihacığım elbette bizim bilmediğimiz bir şeyler var.Çok dua edelim çokk.ARtık t.v seyretmiyor gazete okumuyorum çünkü çok üzülüyorum....

    YanıtlaSil
  21. canım benim nerelerdesin ...
    yaz iki kelam...
    sevgilerimle öptüm çok...

    YanıtlaSil
  22. amin!

    oğlumun bile kumbarasındaki son kuruşuna kadar filistine yardım için gelen bir zarfın içine koyması............


    sanırım herkesin yapabileceği şeyler var.

    rabbim gazze halkının yar ve yardımcısı olsun.hepimize sabrı cemiller ihsan eylesin.çok zor bir durum çok:(.

    YanıtlaSil
  23. arkadaslar herkesın sözlerıne canu gonuldn katılıyorum........

    YanıtlaSil
  24. Sevgili arkadaşım bu duaya binlercekez amin amin amin.Allah razı olsun manevi desteğin için İnşallah bu zulüm tekrar etmez Rabbim filistinin ve tüm islam aleminin yardımcısı olsun.Şimdi yaraları sarma zamanı maddi olarak boykot edeceğiz manen dualarımızda hiç unutmayacağız.Şimdiden hayırlı cumalar diliyorum arkadaşım..sevgiler.

    YanıtlaSil

hoşgeldiniz:)