Pazartesi, Aralık 22, 2008

~~ GARİP HALLERİM ~~


Çok sevdiğim arkadaşım Seda’nın günlüğü;Seda, beni garip hallerimi anlatmam için mimlemiş:)Canım arkadaşım davetini kabul edip cevaplıyorum; Kimileri beni garip bulur,kimileri bulmaz:)en iyisi ben aklıma geldiği kadarıyla yazayımda siz karar verin:) geçenlerde Sevgili Limonlu kek'in garip hallerini okumuştum ve beni de anlatan halleri olduğunu gördüm.Eeeeee blogcu blogcuya benzermiş derlerrrrrrr :PPP

& Sabah programlarını,tuhaf ve zaman ziyanlığı olan programları, çöpçatan programlarını,eğlence denen gariplikleri izlemeyiii hiiiiç sevmem.İzlenen bir evdeysem protesto etmek için arkamı dönerek otururum.Evimizde en çok izlenen Yumurcak tv, tartışma programları,Yeşil elma-Oktay usta ve Martha s.’dır. gerisinde kapalıdır tv’ miz,hiç almasak da olurmuş televizyon.
& Alışverişte esnaf ayırımı yaparım;işyeri sahibini inceler samimi mi,suratsız mı,azarlar mı anlayışlı mı temiz mi? Diye incelerim:)
& Misafirliğe gittiğim evlerde kişilerin tv veya pc de bakıp kalmalarına gıcık olurum,ben buraya süs diye mi geldim diye:) e sohbet etmek isterim:)
& Kapının eşiğinde bulunan mermere ayakkabıyla basılmasına tahammülüm yoktur,oğlumu ona göre yetiştirdim,mermere basmak yasak diye:P hatta Sevgili Lavantın'in yorumuyla aklıma geldi; eve girer girmez banyoda üstler değişir ve eller ayaklar yıkanır,dışardaysak yanımızda hep ıslak mendil bulundururuz:)
& Takımlarımın bozulmasına dayanamam.kahvaltı takımım,yemek takımım,akşam çayıysa bardak ve tabaklar muhakkak uyacak birbirine bu yüzden çok çeşitli servis ve yemek tabaklarım yoktur. Hediye gelen bir servis tabağına uygun aksesuarları bulup almam gerekir, yoksa tek başına kullanamam.
& Sevdiğim dizileri bile takip etmeyi unuturum:) şöyle diyeyim en sevdiğim diziler;desperate white house ve gossip girl’dür ama hep günlerini kaçırırım muhakkak tekrarlara kalırım:(
& Dışarıdan gelir gelmez oğlumla üstümüzü değiştiririz.ev üstümüz farklı, dışarı üstümüz farklıdır.(bence bu garip bir hal değil ama çoğu kişi öyle diyor)
& Elbiselerin düğmelerini,evlerin merdivenlerini saymaya bayılırım:)

Aklıma başka birşeygelmiyor:) herhalde eşime sormak lazım başka neler var diye:) ben de arkadaşlarım Hünerli bayanları ve Semaver Hatice’mi sobeliyorum:)

9 yorum:

  1. Sevgili Saliha, disardan gelince elbise degistirmenize yürekten katiliyorum. Hatta biz disarda dokundugumuz canta vs. esyalara bile dokununca ellerimizi yikariz.
    Bir de ayakkabilerini paspas üzerinde cikarip, pis paspasa corapla basip eve dalanlar vardir!..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. lavantıncım evet cok haklısın komsularım aynen dedıgın gıbı temız corapla paspasa basıp gırerler ben kapıda ıkaz ederım,napayım darılmasınlar temızlık ımandan gelir....

    YanıtlaSil
  3. Canım büyük keyifle okudum oldukça benzer yönümüz var mutlu haftalar öptüm...

    YanıtlaSil
  4. Salihacığım tebessümle okudum yazdıklarını, cevapladığın için de ayrıca teşekkür ederim. Sanırım dediğin gibi blogcular birbirine benzer :))
    Sevgiler
    Seda

    YanıtlaSil
  5. Salihacığım aklıma gelmeyen garip huylarımı da sen eleyip yazmışsın sanki, özellikle tv hakkındaki davranışlarımız aynı diyebilirim. Çok sevmem televizyonu, sevdiğim dizileri bile hangi kanalda veya kaçta olduğunu bilmem, denk düşersem seyrederim. Eve gelince de ilk işim eşofmanları giyip el- yüz yıkamak olur. Benzemenin bu kadarı olur yani, yalnız değilim demek vallahi içim rahatladı :) sevgiler, öpüyorum...

    YanıtlaSil
  6. salihacım. benimde senin gibi başkalarına garip gelen huylarım var... ama vesvese şeytandandır biliyoorsun.... ben eski genç kızlık dönemlerinde çok aşırıya kaçıyordum ama şimdi eskiye göre daha iyiyim bu konuda.... ama dışarıdan gelince mutlaka kızımın üstünü değistiririm . oğlumunda değiştiriyordum ama şimdi sözde biraz daha büyüdü ya kendi değiştirmek istemiyor. ama mutlaka ben evde rahat bişeyler giymek isterim.tv konusuna gelince izlediğim bi kaç dizi var ama sabah evlilik vb. gibi programlar artık benide baydı.haklı buluyorum seni canım. mehmeti ve seni çooook öpüyorum. yeni güzel tariflerini bekliyorum......

    YanıtlaSil
  7. hah işte benden biri.
    merdiven sayma huyum çocukluğumdan beri var ve gözü kapalı inip çıkabilirm evime şimdi.
    ama daha kötüsü ben taneli herşeyi sayıyorum yaptığım sarmayı filan bile...üf ben daha mı garipmişim ne.
    sevgilerimle canım arkadaşım....

    YanıtlaSil
  8. çok güzel anlatmışsınız kendinizi,sizi okuyunca kendimi düşündüm.

    YanıtlaSil
  9. çok güldüm :))
    çok güzel anlatmışsın:))

    YanıtlaSil

hoşgeldiniz:)